Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteet tilataan ensisijaisesti Nävan verkkokaupasta www.ekotextil.fi. Tilauksen voi myös tehdä sähköpostitse tai kirjeitse . Alle 18-vuotias tilaaja tarvitsee huoltajan suostumuksen. Tilausta ei saa tehdä toisen nimissä ilman hänen suostumustaan.

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan euroissa. Hinnat sisältävät alv:n 25%. Pidätämme oikeuden hintavirheisiin sekä hinnanmuutoksiin, jotka johtuvat alv:n muutoksista, tai valuuttakurssien tai sisäänostohintojen huomattavista muutoksista. Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla.

Maksuehdot

  • Klarna - laskulla, osamaksulla tai korttimaksulla

Toimitusaika
Tilaajalle lähetetään tilausvahvistus viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika on yleensä 3-4 arkipäivää, mutta tietyissä tapauksissa tioimitusaika voi olla 10 päivää.

Tuotteen toimittaminen

Tilatut tuotteet toimittaa Nävan valitsema kuljetusliike, tavallisesti Posti. Tilaaja vastaa siitä, että tilaushetkellä ilmoitettu osoite on oikea. Tilatut tuotteet toimitetaan ainoastaa Suomeen ellei toisin ole sovittu. Noutamattomista tilauksista veloitetaan toimituskustannukset sekä käsittelykulut 20 EUR.

Tilauksen muuttaminen

Asiakkaalla on oikeus tilauksen lähettämiseen saakka muuttaa tilausta. Tilauksen muuttaminen on maksutonta, asiakas maksaa kuitenkin mahdollisen tilauksen muuttamisesta aiheutuvan hintaeron. Jo toimitettua tilausta ei voi muuttaa.

Tilauksen peruminen

Tilauksen peruminen, ilman erillistä maksua on mahdollista aina tilauksen lähettämiseen saakka. Tilauksen peruminen astuu voimaan vasta kun asiakas on saanut peruutusvahvistuksen Nävasta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Yksityishenkilöllä on 30 päivän vaihto-ja palautusoikeus, tuotteen vastaanottopäivästä alkaen. Asiakas maksaa palautus kulut. Tuote palautetaan asianmukaisessa pakkauksessa. Alennus tuotteita ei vaihdeta.

Reklamaatio

Vaurioitunut tai väärin toimitettu tuote reklamoidaan välittömästi tuotteen vastaaottamisen jälkeen ja sitten tuote palautetaan. Pidätämme oikeuden korvata vaurioituneen tuotteen samankaltaisella siinä tapauksessa, että identtistä tuotetta ei palautus hetkellä ole saatavissa.

Informaatio

Pidätämme oikeuden painovirheisiin ja virheelliseen informaatioon koskien kaikkia tuotteitamme. Kaikki kuvatieto sivuillamme tulee nähdä kuvituksina, emme voi taata, että kuvat vastaavat täydellisesti tuotteen ulkonäköä tai muita ominaisuuksia.

Kiista

Kiistassa, jossa ostaja on yksityishenkilö, seuraamme Ruotsin yleisen kuluttajavalituslautakunnan (ARN) suosituksia.  Yrityksien väliset kiistat ratkaistaan yleensä tuomioistuimessa.

Ylivoimainen este

Näva pidättää oikeuden täyttää tilaus- ja toimitusehdot sodan, luonnonkatastrofin, lakon, viranomaisen päätöksen, alitoimittajalta saamatta jääneiden toimitusten, huomattavien hinnanmuutosten tai muiden vastaavien ennalta arvaamattomien tapahtumien, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää.