tyyny ekologsik Dinkel tyyny ekologsik Dinkel tyyny ekologsik Dinkel

Spelttityyny

Hyvän unen tyyny luonnon omista raaka-aineista. Päällinen 100% ekologista puuvillaa, täyte ekologista spelttiakanaa. Koko 50x60cm. Speltin parantava vaikutus on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Sitä on käytetty mm. unihäiriöiden, migreenin, reumatismin ja jäykän niskan hoitoon. Hyväätekevä vaikutus perustuu spelttiakanan korkeaan piioksidipitoisuuteen.
Tyyny muotoutuu hyvin jokaisen käyttäjän tarpeita vastaavasti ja rentouttaa lihakset. Tyyny hieroo hellävaraisesti ja tukee selkärankaa, niskaa ja hartioita. Piioksidi pitoisuu edesauttaa kehon lämmäntuottoa ja rentouttaa näin ollen lihaksia ja kudoksia. Sopii hyvin lämpötyynyksi.
Spelttiakana tulee ekologiselta viljelykseltä etelä Saksasta. Speltti on lämpökäsitelty, mikä tekee siitä pölypunkittoman ja tuoksuttoman. Soveltuu hyvin allergikoille. Vetoketju on nikkelitön.
Käyttö- ja hoito-ohjeita
Säilytä tyyny kuivassa paikassa. Ravistele säännöllisesti. Tuuleta silloin tällöin. Päällinen voidaan pestä 60°. Spelttiakanan voi pestä tiheässä pesupussissa pesukoneessa 60 asteessa ilman pesuainetta.
Tyynyt valmistetaan päivätyökeskuksessa Nordrhein-Westfalenissa, Saksassa. Valmistaja: Lotus-design. Valmistus tapahtuu kansainvälisen luonnontekstiiliteollisuden (IVN) ohjeiden mukaisesti. 

€41.32
Koko
Saatavana
Ei saatavana
.
  Lisää ostoskoriin
Ei saatavana
Tunnus: 2000000004822

Har du frågor om produkten skicka oss ett mail

Tälle tuotteelle suositellut varusteet