orgaaninen vaatteet villa kansi Wool Rug orgaaninen vaatteet villa kansi Wool Rug orgaaninen vaatteet villa kansi Wool Rug

Villapeitto Kaksiosainen

Joka vuodenajan Belle Reve villapeitto on kaksiosainen. Ohuempi peitto sopii kesäkäyttöön ja paksumpi kevääseen ja syksyyn. Talvipeiton saat kun yhdistät molemmat. (Täkeissä nepparit) Päällys kangas 100% ekologista puuvillaa, täyte ekologista villaa. Kesätäkki 250g/m2, kevät ja syksy 450g/m2.
Koko: 150x200cm och 210x220cm
Valmistettu Hollannissa.
Villa vuoteessa
Villa on erinomainen materiaali vuoteeseen.
Villakuidun ilmavuuden ansiosta villa eristää ja suojaa sekä kylmältä että kuumalta. Villa auttaa säilyttämään tasaisen ja miellyttävän lämpötilan kaikkina vuodenaikoina. Villa pystyy imemään kosteutta jopa 30% omasta painostaan tuntumatta kostealta. Tämän ansiosta sänky tuntuu kuivalta ja miellyttävältä vaikkakin hikoilemme yön aikana.
Villankuitua ympäröivä lanoliini-rasva on likaa ja kosteutta hylkivää. Vuode on puhtaampi ja kuivempi, eivätkä pölypunkit viihdy.
Villaisten vuodevaatteiden hoito:
Tuuleta usein, ei kuitenkaan suorassa auringonvalossa, koska se kuivattaa villarasvan. Kostealla ja raikkaalla säällä villa puhdistuu parhaiten. Tahrat käsitellään sappisaippualla ja pestään kostealla sienellä.

€300.23
Koko
Saatavana
Ei saatavana
.
  Lisää ostoskoriin
Ei saatavana
Tunnus: 2000000004730

Har du frågor om produkten skicka oss ett mail

Tälle tuotteelle suositellut varusteet